Zsiga Renáta Szalon, Szeged

frissítve 2019. február 5.

Nyitvatartási idők

hétfőH
7:00 – 20:00
keddK
7:00 – 20:00
szerdaSze**
7:00 – 20:00
Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója, befolyásolhatja a nyitvatartási időt
csütörtökCs
7:00 – 20:00
péntekP
7:00 – 20:00
szombatSzo
7:00 – 15:00
vasárnapVZárva
Nyitva.
Zárásig  6 h 32 min.
6 h 32 min

Leírás

Hajunk szorosan hozzátartozik megjelenésünkhöz, gondozást, ápolást igényel, hiszen megjelenésünk szerves része. Az önmagunkról alkotott képünkben fontos szerepet játszik a frizuránk: a személyiségünkről, stílusunkról közvetít információt a külvilág felé. Ezért szalonunkban mindig arra törekszünk, hogy a vendégeink legyenek a középpontban: mindenkire megfelelő időt fordítunk, diagnózist készítünk, a vendégeink igényeinek és személyiségének megfelelően személyre szabott szolgáltatásokat kínálunk.


Cégleírás
Fiatal, ambiciózus fodrászaink folyamatos képzési programunknak köszönhetően kreatívak, magas szintű szakmai ismeretekkel rendelkeznek, és az aktuális hajdivat terén is tájékozottak, így el tudják készíteni az Ön számára az egyéniségének megfelelő tökéletes frizurát. A divatos frizura mellett nagyon fontos az is, hogy hajunk és fejbőrünk egészséges és ápolt legyen. Munkatársaink ezen a téren is szakszerű tanácsadással, haj- és fejbőr-ápolási szolgáltatásokkal várják Önt. A szalonban nyújtott szolgáltatások minőségét garantálják a L?Oréal Professionnel legmodernebb technológiával előállított, kifogástalan minőségű hajfestékei, valamint a Kérastase luxus hajápoló termékei és kényeztető rituáléi. Szalonunk tagja a legkiválóbb szalonok közösségének, a L?Oréal Professionnel Salon Expert programnak.
Egy cél vezérelt mindig az életemben, hogy az embereken segítsek, hogy adjak valamit nekik, valamit, ami megszépítheti, megkönnyítheti az életüket. Végül a kreativitás és a szépség oldala győzött. Pedig nem ment minden zökkenőmentesen, mert sajnos 2.éves tanuló koromban megbuktattak hajvágásból és rakásból:( De ha jól tudom, József Attilát is kirúgták pont a szegedi egyetemről, és milyen nagy költő vált belőle.... De ezt nem tartottam igazságosnak és be akartam bizonyítani, hogy igenis én fodrász leszek! És évvégére osztályelső lettem, ami egyenes utat jelentett a Magyar Tanuló Bajnokságra, ahol 1 év múlva 3 kategóriában is ezüstérmes lettem.
Innen számítom az ?igazi? pályafutásomat, hisz ez megmutatta az utat, amelyet járnom kell.. s elindultam az Országos Bajnokságokon ahol először ifjúsági-, majd, felnőtt- később pedig többszörös magyar mesterbajnok lettem.
Kulcsszavak:
Kozmetika, Arckezelés, Gyantázás, Sminkelés, Avon, Arckozmetika, Szemöldök festés, Arcpakolás, Körömfestés, Szemöldök kiszedés, Mukorom, Fodrász, Manikűr, Pedikűr, Hajvágás, Hajfestés, Frizura, Dauer, Hajdúsítás, Hajfelvarrás, Masszírozás, Hajápoló, Hajcsavaró, Női fodrászat, Kallos, Hajátültetés, Menyasszonyi frizura, Max factor, Loreal, Hajhosszabbítás, Fodrászkellék, Szalon, Kozmetikai termékek, Vichy, Hajápolás, Hajlakk, Renáta, Zsiga
Szolgáltatások
Fodrászat
Zsiga Renáta Szalon a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Zsiga Renáta Szalon

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Gogol U. 29.
  6722  Szeged
  (62) 422 351
 2. Londoni Krt 3.
  6724  Szeged
 3. Londoni Körút 3.
  6724  Szeged
  (20) 420 9948
 4. Londoni Krt. 3.
  6724  Szeged
  (62) 996 866
 5. Jósika U. 14.
  6722  Szeged
  (30) 624 8895
 6. Petőfi S. Sgt. 15.
  6722  Szeged
  (62) 432 064
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete