Visszér Centrum, Szeged

Ellenőrzött adatok, frissítve 2020.04.10.

Leírás

Injekciós kezelés

Az INJEKCIÓS KEZELÉS - SCLEROTERÁPIA - lényege, hogy a visszér belsejébe juttatott anyag által előidézett változás hatására a szemben lévő érfalak egymással össze tudnak tapadni. A beavatkozás során nincs vágás, nincsenek műtéti metszések, s így nem maradnak vissza hegek a lábon.
IPL kezelés

Az IPL (INTENSE PULSED LIGHT) nagy energiasűrűségű, lökésekben - villanásokban - leadott, nem összefüggő fényű besugárzást jelent. A széles spektrumú (400-1200 nm) fénnyel működő IPL technológia lehetővé teszi a bőr mélyebb területeire ható besugárzásokat.

A LÉZERES VISSZÉRKEZELÉS során a lézer fénye szelektíven az érfalon belül keringő vér hemoglobinjában ny


Cégleírás
Európában, így hazánkban is minden második felnőttnek van visszere - a nőknél gyakoribb ugyan, de a férfiak sem védettek. Ez a betegség, egészségügyi problémák mellett esztétikai gondokat is felvet.

A visszérproblémáknak azonban természetesen sokkal fontosabb az egészségügyi vonatkozása. Mivel könnyen megoldhat? problémáról van szó, nem szabad hagyni, hogy terhet jelentsen az életünkben.

Az ujjnyi vastag visszerek elhanyagolt állapotukban szövődményt: érgyulladást, ekcémát, bőrgyulladást, trombózist, okozhatnak. A pókvénák, seprűvénák esztétikai gondot jelentenek.

Több jó megoldás bizonyította be hatékonyságát a különböző típusú visszerek kezelésére. Az injekciós visszérkezelés, az IPL, a lézeres kezelés valamint a műtét közül választjuk ki ?nnek a legmegfelelőbbet a Visszér Centrumban.
Kulcsszavak:
Gyógymód visszérre, Lézerrel, Visszér kezelése injekcióval

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Visszér Centrum

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook