TERRAKOTTA CSEMPECENTRUM Szeged

6 Vélemény
TERRAKOTTA CSEMPECENTRUM Szeged
Dorozsmai Út 14/B
6728 Szeged
Csongrád
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Szinte az összes stílus kedvelt díszítőelemei a mozaikok. Ez a burkolattípus változatosan felhasználható: vízszintes sorban vagy függőleges oszlopként, esetleg nagyobb blokkban burkolva. A mozaikokat a gyártók többnyire hálóra ragasztva készítik el, ezeket keskenyebb csíkokra vágva bordűrként is használhatjuk, vagy a kettőt (nagyobb mozaiklapok keskenyebb mozaikcsíkok) kombinálhatjuk is fürdőszobánkban.


Termékek
Cementlap, burkolat, Padlóburkolat, Csempe
TERRAKOTTA CSEMPECENTRUM Szeged a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

csempe

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Drága, balkáni kiszolgálás. Csak a lehúzás számít. Nagyon megbántam, hogy náluk vásároltam. Az ellenségemnek sem ajánlom.

Elekesné Kertész Ibolya
csempe

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nyáron készült el annyira a házunk, hogy eljutottunk a csempézésig :) A Terrakottánál kezdtük és nem is mentünk tovább. Megtaláltunk mindent ami az elképzelésünk volt. Az eladók nagyon segítőkészek voltak, elláttak minket hasznos tanácsokkal és kiszámolták hogy melyik csempéből hány nm-t kell vennünk, hogy spórolhatunk vele. Megvettük a csempéhez illő sarokvédőt és küszöbváltót, ezek kiválasztásánál is az eladók tanácsira hagyatkoztunk.Itt vettük a fürdőbe a szanitereket is és így még kedvezményeket is kaptunk az árból! Mikor ismerősök jönnek hozzánk ámuldoznak a fürdőszobánk láttán :) De a fő hogy nekünk is tetszik, jó választás volt!

Molnár Péter
Terakotta

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Fürdőt újítunk fel így mostanában elég sűrűn látogatjuk. Nagyon szép, minőségi termékeket árusíatanak, amely az árakon is "tükrőződik". Az üzlet külső és belső kialakítása is különleges, szép.
## csempe# fürdőszoba# terrakotta
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Borsody Zsuzsanna
Terrakotta Csempecentrum

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Rengeteg padlólap, csempe és fürdőszobai kellékek boltja. Az eladók kedvesek, segítőkészek, ami egy picit ellensúlyozza a borsos árakat.
## csempe# padlólap# fürdőszobafelszerelés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Nagy Bela
Terrakotta

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Csempevásárlás kapcsán mentünk a Terrakottába és annyira megtetszett a választék, az eladók segítőkészsége, hogy végül innen vásároltunk. Bár az olasz csempék nem olcsók, de minőségiek és egyediek, és kb. 10 nap alatt megérkeznek az üzletbe. A fugázóanyagok és egyéb kellékek is óriási választékban vannak, így egy helyen mindent meg tudtunk venni, ami a csempézéshez kellett.
## csempe# burkolás# fürdőszoba# járólap
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) TERRAKOTTA CSEMPECENTRUM Szeged részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Közelben található Terrakotta Csempecentrum kirendeltségek

 1. Kossuth L. Utca 22/A
  6900  Makó
 2. Veres József U. 2.
  5900  Orosháza
 3. Bartók B. Utca 46-50
  5600  Békéscsaba
 4. Keleti Körút 5.
  6500  Baja