Szint - Szegedi Intézménytakarító Kft.

frissítve 2018. május 15.

Leírás

A SZINT Szegedi Intézménytakarító Kft. 2001-ben kezdte meg a működését. Alapfeladatként a szegedi általános és középiskolák, kollégiumaik takarítását látja el. Az eltelt időszak alatt folyamatos növekedés figyelhető meg, így jelenleg a SZINT Kft. szervezi többek között a Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának intézményeiben, a takarítási feladatokat.

Vállaljuk intézmények, cégek szerződéses rendszeres és eseti takarítási szükségleteinek teljesítését.


Cégleírás
Vállaljuk intézmények, cégek szerződéses rendszeres és eseti takarítási szükségleteinek teljesítését. A SZINT Szegedi Intézménytakarító Kft. által elvégzett takarítási munkálatok magas színvonalát, jó és állandó minőségét az alkalmazott "JohnsonDiversey" technológia és eszközök, valamint az - ÁNTSZ által is engedélyezett - világszínvonalú professzionális takarító szerek használata biztosítja. Mivel minden épület, burkolat és takarítandó felület más, cégünk az ügyfeleknek megfelelve rugalmas szolgáltatási rendszert alakított ki, melyet mindig a megrendelő igényeihez igazítunk. Megrendelőink kívánságait az elvárható legmagasabb szinten teljesítjük.
A SZINT Kft. által takarított intézményekben nagy szakmai tudással rendelkező területvezető irányítja és ellenőrzi a napi munkát, közvetlen kapcsolatot tart a Megbízó képviselőivel. A területvezető biztosítja a megfelelő mennyiségű és minőségű gépet, eszközt, tisztítószert, szervezi, irányítja és ellenőrzi a munkavégzést.
Társaságunk folyamatos, magas színvonalú és a megrendelőinkkel történő állandó személyes kapcsolat kialakítása mellett fő célként a következőket teljesíti:
* - rugalmasság, * - minőségi munkavégzés, * - megbízhatóság, * - pontosság és állandóan megújuló fejlesztés.
Vezetőink és dolgozóink elméleti és gyakorlati szakmai továbbképzését folyamatosan biztosítjuk.
2004. decemberében sikeresen tanúsítottuk az MSZ EN ISO 9001:2001 és az MSZ EN ISO 14001:1997 szabványoknak megfelelő minőség- és környezetirányítási rendszert, melyet a TÜV NORD-KTI Kft. auditált.
Kulcsszavak:
Takarítás, Ablaktisztítás, Napi takarítás, Intézmény takarítás, Szőnyegtisztítás, Homlokzat tisztítás, Burkolatfelújítás, Időszakos takarítás, Márvány burkolat felújítás
Szint - Szegedi Intézménytakarító Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Szint - Szegedi Intézménytakarító Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Dorozsmai Út. 17-19.
  6728  Szeged
  (62) 548 320
 2. SIHA KÖZ 1/A.
  6724  Szeged
  (20) 318 2637
 3. ILONA UTCA 8/B
  6724  Szeged
  (30) 647 9484
 4. BÁLINT SÁNDOR UTCA 14.
  6724  Szeged
 5. Mester U. 45.
  6791  Szeged
  (62) 449 492
 6. Földvári Utca 3.
  6722  Szeged
  (62) 552 805
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete