Szegedi Tudományegyetem Szeged Dugonics tér

frissítve 2018. május 15.

Leírás

A Szegedi Tudományegyetem olyan gazdag hagyományokkal rendelkező, a magyar felsőoktatás magas presztízsű felsőoktatási intézménye, amely hivatásának tekinti az alap- és mesterképzés, a tudományos (doktori) képzés, a felsőfokú szakképzés és a szakirányú továbbképzés szintjein megvalósuló minőségi oktatási tevékenység folytatását. A Szegedi Tudományegyetemnek az oktatástól elválaszthatatlan küldetése a nemzetközi összehasonlításban is versenyképes kutatás művelése, a kutatóegyetemi jelleg biztosítása. Kutatóialkotói tevékenysége átfogja az alap- és alkalmazott kutatást, a művészeti alkotó tevékenységet, a termék- és szolgáltatásfejlesztést. A Szegedi Tudományegyetem, mint a Dél-alföldi régió egyik legnagyobb szervezete kiemelt felelősséget érez az iránt, hogy aktív szerepet vállaljon a régió társadalmi, gazdasági, kulturális fejlődésének, életének formálásában, karitatív tevékenységével a helyi szereplők, az itt élők iránt szolidáris magatartást tanúsítson.
A Szegedi Tudományegyetemen szinte minden képzési terület képviselteti magát. A képzések között alap-, mester- és PhD szakokat egyaránt találunk, a kínálatot pedig a felsőfokú szakképzések teszik teljessé. Az élethosszig tartó tanulás jegyében érdemes a már diplomásoknak is áttekinteni a számukra meghirdetett szakokat.
Látva a Szegedi Tudományegyetem képzési portfólióját és a mögötte álló tudományos potenciált, nem csoda, hogy az egyetemek és főiskolák abszolút rangsorában az oktatók és a hallgatók kiválósága alapján a Szegedi Tudományegyetem az egyik legsikeresebb vidéki egyetem. A Szegedi Tudományegyetem szinte minden képzési területen kínál színvonalas, a tudomány legfrissebb eredményeit felhasználó, korszerű képzést hallgatóinak. A felvételi jelentkezések számát tekintve évek óta az élbolyba tartozó intézmény őrzi presztízsét, és közel 25 000 hallgatójának garantál minőségi tudást és piacképes diplomát.


Szegedi Tudományegyetem Szeged Dugonics tér a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Szegedi Tudományegyetem Szeged Dugonics tér

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Tisza Lajos Körút 64-66
  6720  Szeged
  (62) 545 283
 2. Tisza Lajos Krt. 79-81
  6722  Szeged
  (62) 544 605
 3. Dóm Tér 6.
  6720  Szeged
  (62) 425 738
 4. Kálvária Sgt. 1.
  6722  Szeged
  (62) 544 499
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete