Szögi és Társa Temetkezési és Szolgáltató Kft. SZEGED

1 Vélemény
Szögi és Társa Temetkezési és Szolgáltató Kft. SZEGED
Szeged Török utca 11/B, Mikszáth Kálmán utca és Török utca sarok
6726 Szeged
Csongrád
+36 (62) 425 847
+36 30/ 9557-556
+36 (62) 425 847
Ellenőrzött adatok, Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégnév
SZÖGI és TÁRSA Kft.
Cégjegyzékszám
06-09-007336
Adószám
12634983-2-06
TEÁOR kód
9603 - Temetkezés, temetkezést kiegészítő szolgáltatás

Leírás

Szögi és Társa Temetkezési és Szolgáltató Kft. SZEGED honlapja

A Szögi és Társa Temetkezési és Szolgáltató Kft több mint 14 éves múltra tekint vissza. Évente több mint 600 temetést végzünk. Esztétikusan berendezett, klimatizált irodánkban fogadjuk ügyfeleinket.
Jelenleg a Kft kettő darab elhunytak szállításra alkalmas gépjárművel rendelkezik, melyek megfelelnek mind a kegyeleti, mind pedig a vonatkozó egészségügyi elvárásoknak, előírásoknak. A Kft.
számítógépes rendszerrel is rendelkezik, így az adatfeldolgozás leegyszerűsödött és az információk naprakészek. Irodánk az elhunytak hamvasztását a Bajai úti Regionális Halotthamvasztó Üzemében végezteti

 1. Contact

Cégleírás
A hozzátartozók különböző temetési módok közötti választás - földbetemetés koporsóban, urnatemetés sírba, fülkébe, urnakriptába, hamvak szórása, hamvak kiadása, stb.- lehetőséget ad arra, hogy ki-ki hagyománya, lelki alkata, kívánsága és egyéb szempontoknak megfelelően vegye igénybe szolgáltatásainkat. Az 1990-es években jelentkező társadalmi igények tették szükségessé a temetkezési szolgáltatást szabályozó jog felülvizsgálatát. A temetkezési szolgáltató cégek tulajdonviszonya megváltozott, illetve az addig állami tulajdonban levő köztemetők az önkormányzatok kezelésébe került. Amikor az ember kapcsolatba kerül egy temetkezési szolgáltatóval nem mindig van abban a lelki állapotban, hogy tudatosan megszervezze a temetést.
Kulcsszavak:
Temetkezés, Temetés, Koporsó, Halottszállítás, Urna, Kegyeleti szolgáltatás, Temető, Gyászjelentés, Elégia
Szögi és Társa Temetkezési és Szolgáltató Kft. SZEGED a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

2016. október 24.

Édesapám temetése a Kiskundorozsmai temetőben volt.Minden hozzátartozó , -főleg egy jelentős összeg kifizetése után- azt várná , hogy Szerettét méltó módon búcsúztassa el.Szerencsére a búcsúbeszéd, hála Révész Jánosnak megható volt. A ravatalozót egy hűtőkamrához tudnám hasonlítani, ahol édesapám koporsóján kívül csak a családi koszorú volt kopár környezetben.A koszorúkat az előtérben helyezték el, mint egy piaci elárusító helyen.Megbeszélésünk alapján a búcsúbeszéd alatt már lezárták volna a koporsót, így rákerülhetett volna a koporsótetőre szánt virágcsokor és nem a padon foglalta volna a helyet a gyászolók elől. Utolsó útjára egy bádoggal fedett, kétkerekű kordén tolták, melyet a virágos-kocsi előzött meg. Olyan tempóban rohantak, hogy több idős, nehezebben járó hozzátartozó lemaradt a menetben.Ezután kitették a koporsót a sír szélére, ahol hintázott és mindenki azon rettegett, hogy bele ne essen. Majd gyors tempóban rádobálták a földet.Úgy érzem a méltatlan körülmények csak mélyítették bánatunkat.

Írjon véleményt a(z) Szögi és Társa Temetkezési és Szolgáltató Kft. SZEGED részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Bartók Tér 10.
  6722  Szeged
 2. Alkotmány Körút 24/A
  6762  Sándorfalva
 3. Dr. Imre József utca 11.
  6800  Hódmezővásárhely
 4. Kinizsi Utca 17
  6800  Hódmezővásárhely
 5. Jókai Utca 85
  6800  Hódmezővásárhely
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete