Szögi és Társa Temetkezés SZEGED

1 Vélemény
Szögi és Társa Temetkezés SZEGED
Szeged Török utca 11/B, Mikszáth Kálmán utca és Török utca sarok
6726 Szeged
Csongrád
(62) 425 847
(30) 955 7556
(62) 425 847
Ellenőrzött adatok, Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégnév
SZÖGI és TÁRSA Kft.
Cégjegyzékszám
06-09-007336
Adószám
12634983-2-06
TEÁOR kód
9603 - Temetkezés, temetkezést kiegészítő szolgáltatás

Leírás

A Szögi és Társa Temetkezési és Szolgáltató Kft több mint 14 éves múltra tekint vissza. Évente több mint 600 temetést végzünk. Esztétikusan berendezett, klimatizált irodánkban fogadjuk ügyfeleinket.
Jelenleg a Kft kettő darab elhunytak szállításra alkalmas gépjárművel rendelkezik, melyek megfelelnek mind a kegyeleti, mind pedig a vonatkozó egészségügyi elvárásoknak, előírásoknak. A Kft.
számítógépes rendszerrel is rendelkezik, így az adatfeldolgozás leegyszerűsödött és az információk naprakészek. Irodánk az elhunytak hamvasztását a Bajai úti Regionális Halotthamvasztó Üzemében végezteti

  1. Hamvasztás menete
  2. Teendők haláleset bekövetkeztekor
  3. Temetések szervezése
  4. Temetési segély

Cégleírás
A hozzátartozók különböző temetési módok közötti választás - földbetemetés koporsóban, urnatemetés sírba, fülkébe, urnakriptába, hamvak szórása, hamvak kiadása, stb.- lehetőséget ad arra, hogy ki-ki hagyománya, lelki alkata, kívánsága és egyéb szempontoknak megfelelően vegye igénybe szolgáltatásainkat. Az 1990-es években jelentkező társadalmi igények tették szükségessé a temetkezési szolgáltatást szabályozó jog felülvizsgálatát. A temetkezési szolgáltató cégek tulajdonviszonya megváltozott, illetve az addig állami tulajdonban levő köztemetők az önkormányzatok kezelésébe került. Amikor az ember kapcsolatba kerül egy temetkezési szolgáltatóval nem mindig van abban a lelki állapotban, hogy tudatosan megszervezze a temetést.
Kulcsszavak:
Temetkezés, Urna, Temetés lebonyolítása, Kegyeleti cikk, Koszorú, Temetés Megszervezése
Termékek
Urnák, Koporsók, Koszorúk, speciális koporsó, légiforgalmi szállítóláda, Kegyeleti cikkek
Szolgáltatások
Temetések megszervezése, Temetések lebonyolítása, ravatal készítése, Elhunyt szállítása, szállítást megelőző adminisztratív teendők teljes körű rendezése, balzsamozás, Biztosítjuk az elhunyt szállításához, a megrendelt szállítási módozatoknak megfelelő kellékeket, A temetéshez szükséges okmányok beszerzése, hamvak megrendelési helyre történő szállítása, hamvak postai feladása, hamvak ünnepélyes átadáss, hamvszórás megszervezése, Temetési értesítők, Gyászközlemény megjelentetése sajtóban, Búcsúztatás megszervezése, Temetési Fotózás, Temetési videózás, Temetési Hangosítás, Exhumálás, A Rózsasziget virágboltban megrendelt sírcsokrok, koszorúk díjmentes kiszállítása
Márkanevek
Szögi és Társa Temetkezés
Szögi és Társa Temetkezés SZEGED a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Édesapám temetése a Kiskundorozsmai temetőben volt.Minden hozzátartozó , -főleg egy jelentős összeg kifizetése után- azt várná , hogy Szerettét méltó módon búcsúztassa el.Szerencsére a búcsúbeszéd, hála Révész Jánosnak megható volt. A ravatalozót egy hűtőkamrához tudnám hasonlítani, ahol édesapám koporsóján kívül csak a családi koszorú volt kopár környezetben.A koszorúkat az előtérben helyezték el, mint egy piaci elárusító helyen.Megbeszélésünk alapján a búcsúbeszéd alatt már lezárták volna a koporsót, így rákerülhetett volna a koporsótetőre szánt virágcsokor és nem a padon foglalta volna a helyet a gyászolók elől. Utolsó útjára egy bádoggal fedett, kétkerekű kordén tolták, melyet a virágos-kocsi előzött meg. Olyan tempóban rohantak, hogy több idős, nehezebben járó hozzátartozó lemaradt a menetben.Ezután kitették a koporsót a sír szélére, ahol hintázott és mindenki azon rettegett, hogy bele ne essen. Majd gyors tempóban rádobálták a földet.Úgy érzem a méltatlan körülmények csak mélyítették bánatunkat.

Írjon véleményt a(z) Szögi és Társa Temetkezés SZEGED részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!