Rivendell Group Kft., Szeged

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Nyitvatartási idők

szombatSzo
8:00 – 14:00
vasárnapVZárva
hétfőHZárva
keddKZárva
szerdaSzeZárva
csütörtökCsZárva
péntekP
7:00 – 21:00
Zárva.
Nyitásig  7 h 42 min.
7 h 42 min

Leírás

A módszer rövid idő alatt a zsírszövet és testsúly-csökkenés, kíméletesen felépített izomzat, erő és állóképesség növekedés, formás és áramvonalas test, valamint általános jó közérzet javulását teszi lehetővé.A személyi edzők segítségével a 20 perces tréning alatt minden izomcsoportra 1-1 széria gyakorlat jut, melyet pontosan és szabályos ütemben kiviteleznek a vendégek.


Cégleírás
Speed fitness edzés. Erős és intenzív összehúzódásaival és segítségével, valamint különböző módú alkalmazásával több cél is elérhető, ezek: Edzettség növelése, izomzat erősítése növelése, fogyás, Sportolói teljesítmény fokozás, jó közérzet.

Speed fitness Cellulit kezelés. A folyamatos rázó hatásával nagymértékben megnöveli a test anyagcseréjét, serkenti a vérkeringést és a nyirokrendszert. Ezáltal hadat üzen a Cellulitisznek, narancsbőrnek!

Speedfitness Body Realx masszázs kezelés. Gyors és kellemes összehúzódásaival hatásosan lazítja mozgatja át a testedet edzés után, de akár egy áthajtott nap után vagy előtt is javasolt.

A speed fitness edzésének hatékonysága köztudott, tökéletes alakformáláshoz és izomerősítéshez egyaránt. A speed fitnessnek azonban van egy másik oldala is, amit kevesen ismernek. Ez ugyanazon az elven alapszik, mint amit az edzéseknél is kihasználnak, az izomerősítésen, izomépítésen. A speed fitness rehabilitációs programként is használható. Sokan vannak, akik a speedfitness edzéseknek is köszönhetik egy baleset utáni felépülésüket.
A speedfitness rehabilitációja nem csak a rehabilitáció szó szerinti értelmezésében olvasható. Szülés után a nők teste megviselt, bőrünk és egész testünk megnyúlik, hiszen nem kis terhet hordott magában. A várandósság ideje alatt a nő teste teljes mértékben a magzatra összpontosít, mindent neki ad, és az anya szervezete teljes mértékben háttérbe szorul. A speedfitness a szülés után a nőknek is nagy segítségét nyújthat abban, hogy korábbi alakjukat - vagy annál jobbat - rövid idő alatt visszaszerezzék. A speedfitness nem csak a testépítőknek fontos, hasznos azoknak, akik izomfájdalommal küzdenek, az ízületi problémákhoz is jó, csak fontos, hogy mindent egy hozzáértő szakember irányításával tegyünk.
Kulcsszavak:
Alakformálás, Edzőterem, Aerobic, Fogyókúra, Testépítés, Zsírégetés, Gimnasztika, Izomláz, Izomépítés
Rivendell Group Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Rivendell Group Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook
Twitter

Hasonló cégek a közelben

 1. Petőfi Sándor Sugárút 70.
  6725  Szeged
  (70) 320 0487
 2. Vám Tér 3.
  6725  Szeged
  (30) 965 2897
 3. Boldogasszony Sugárút 22.
  6725  Szeged
  (1) 123 4567
 4. Moszkvai Körút 4
  6725  Szeged
  06/20 974-1516
 5. Semmelweis Utca 7.
  6725  Szeged
  (62) 545 754
 6. SEMMELWEIS U. 7.
  6725  Szeged
  +36 62 545-754
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete