Praktiker Magyarország Kft. Szeged

Cím:
Budapesti út 3.
Irányítószám/Település:
6728 Szeged
Megye:
Csongrád
Telefon:
(62) 551 020
Fax:
(62) 551 030
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-09-669019
Adószám
12136849-2-44

Vélemények

holdfényeske
5 Csillagok

barkács

, 2009. december 23.

Nemrég építtettük a házunkat,s ehhez sok mindent itt szereztünk be. Ekkor rendszeres vásárlók voltunk itt: nézelődtünk, majd egyeztettük elképzeléseinket,s végül a legtöbb esetben itt vásároltunk. Sok minden megtalálható egy helyen, így nem kellett sok helyre szaladgálni egy-egy termék megvásárlása , illetve beszerelése kapcsán.Kicsit kívül esik a városban, de minket ez zavar, mert amúgy is a szomszédos Corába járunk vásárolni. Tetszik, hogy időnként rendeznek nyereményjátékokat, habár még nem sikerült itt nyerni. Természetesen még jobb lenne, ha rendszeresebben kerülne sor ilyen játékok rendezésére. Az eladók segítőkészek, szívesen útbaigazítanak, s az ügyfélszolgálattal sem volt gond. Volt olyan esetünk, hogy a vásárlás után derült ki, hogy hiányzik egyik termékből egy pici darab, s a ügyfélszolgálaton gond nélkül kicserélhettük egy teljes termékre.
Címkék: ## barkácsboltErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

galagonya2
5 Csillagok

Praktiker

, 2007. december 29.

Segítőkészek a kiszolgálók. Legutóbb zuhanyzóhoz kerestem gégecsövet. Látszott rajtam, hogy egyáltalán nem értek a témához, mégis komolyan vettek, és a végén olyan terméket sikerült vennem, ami tényleg jó lett.
Címkék: ## barkácsáruház# kertészet# fürdőszobafelszerelésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kovács István
4 Csillagok

barkácsáruház

, 2007. december 28.

9 évet itt huztam le mindig is a vásárlo az első ez főleg a nagyobb mennyiséget vásárloknál a fontos hogy alaposan átnézzük az összerakott árut nehogy hiányosan kapja meg... a másik a reklamáciok intézése a beszállitok e téren egy két kivételtől eltekintve nem erőltették meg magukat.. a dolgozok egy jol összeszokott csapatot képeznek:) a külhoni vevők egy része pedig több időt tölt itt mint a dolgozok nagyon kevés elégedetlen vevő hagyta itt az üzletet de a kedvencem a félórája várok kezdetű köszönés nélküli emberkék...
Címkék: ## munka# kiszolgálás# vevőkErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kovács Szilvia
4 Csillagok

Praktiker

, 2007. december 22.

Sajnos elég messze van a várostól, de tavasszal mindig náluk kötök ki, amikor virágládákat, cserepeket, hozzá illő tartókat keresek. Segítőkészek, az áruház tágas.
Címkék: ## építés# virág# barkácsolásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Török Mária
5 Csillagok

Praktiker

, 2007. december 20.

Azért szeretek a Praktikerbe járni, mert az eladók nem néznek furcsán az emberre, ha kérdez tőlük valamit. Segítőkészek, és értenek ahhoz, amit csinálnak.
Címkék: ## szerszám# barkácsolás# munka# építőanyagErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Szegedi Imréné
3 Csillagok

praktiker

, 2007. december 18.

Az áruházban vásároltunk több kisbútort, és sokat kellett várnunk az árukiadásnál, az eladó pedig elég flegma volt velünk, igaz elég sokan várakoztunk rá.
Címkék: ## bútor# növény# lámpaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Farkas Anna
4 Csillagok

praktiker

, 2007. december 14.

Gyakran vásárolunk az üzletben, a választék bőséges, kritikám azonban az lenne, hogy elég kevés az eladó, ezért, ha valamit keres az ember elég sokat kell várakoznia a vevőnek.
Címkék: ## kereskedelem# építőanyag# építőanyagokErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Praktiker Magyarország Kft. Szeged részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Kurucz Tér 7.
  6000  Kecskemét
 2. Gyulai út 87.
  5600  Békéscsaba
 3. Felső Szandai Rét 1/A
  5000  Szolnok
 4. Fő Utca 246-248.
  2220  Vecsés
 5. Makay István út 11.
  7634  Pécs