Oázis Kertészet Szeged

frissítve 2017. szeptember 26.

Nyitvatartási idők

péntekP
8:00 – 18:00
szombatSzo
8:00 – 18:00
vasárnapV
8:00 – 14:00
hétfőH
8:00 – 18:00
keddK
8:00 – 18:00
szerdaSze
8:00 – 18:00
csütörtökCs
8:00 – 18:00
Nyitva.
Zárásig  5 h 4 min.
5 h 4 min

Leírás

2015 márciusában nyitotta meg kapuit a szegedi Oázis Kertészet. A Dobay Kertészet több mint 100 éves története folyamatosan a megújulásról szól. Szegeden a Dobay név hallatán minden virágkedvelő a minőségi növényekre asszociál, hiszen árudánkban saját termesztésű minőségi növényeket is árusítunk, különösképpen az egynyári balkonnövények terén. Családi vállalkozásunk, melyet immáron a negyedik generáció visz tovább, szeretett volna valami újat adni Szeged virágkedvelőinek.
Ennek jegyében csatlakoztunk 2015-ben az országos Oázis Kertészet franchise lánchoz. Célunk, hogy az általunk előállított dísznövényeket nem csak sokkal igényesebb környezetben árusítani, de egyúttal elhozni Szegedre az országos hálózat széles választékát is. Üzletünket, felújítottuk, és széles választékkal bővítettük.
Növényeink mellett, dekorációs kellékekkel, ajándéktárgyakkal, minőségi kaspókkal, kerti szerszámokkal, tápoldatokkal és még sok minden mással feltöltöttük. Számunkra fontos vásárlóink elégedettsége ezért arra törekszünk, hogy mindent egy helyen megtaláljanak. Egész évben országos akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat.


Kulcsszavak:
Kertészet, Faiskola
Termékek
fűmag, virágzó évelők, fűszerek, balkon zöldségek, textíliák, bogyós gyümölcsök, cserje mixek, talajtakarók, ásványi műtrágyák, táprudak, tápoldatok, trágyák, földek
Szolgáltatások
dísznövény kölcsönzés, kerttervezés, teleltetés, gyepszőnyeg forgalmazás, hobbikertész tanfolyam, díszcsomagolás
További szolgáltatások
ingyenes parkolási lehetőség
Oázis Kertészet Szeged a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Oázis Kertészet Szeged

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot