Mortons Kereskedelmi Kft., Szeged

1 Vélemény
frissítve 2019. február 5.

Leírás

A MORTON''S Légi Utazási Iroda mottója: UTAZÁS - EGY SZINTTEL FELJEBB!


Cégleírás
Az induláskor, 1991-ben úgy próbáltunk dolgozni, ahogy azt mi is elvártuk volna egy utazási irodától. Hiányos tudásunkat nagy adag jóindulattal, beleérző képességgel és szorgalommal egészítettük ki. Sikerünk záloga, hogy hibáinkat szinte mindig fel és elismertük, így szabaddá vált a pálya azok kijavításához. Ettől az alaptételtől nem tértünk el, hiszen a MORTON'S létének alapja az, hogy csak az a jó, ami Utasainknak jó.
Munkánk sikerélménye két szinten jelenik meg: Keressük Utasaink elégedettségét, miközben próbáljuk megfogalmazni azokat az igényeket is, melyeket Utasaink még ki sem mondtak. Az a gazdag szakmai és élettapasztalat, évtizedes múlt, több tízezer elégedett Utas jó tanácsa és olykor megértő türelme segített hozzá minket, hogy folyamatos fejlődésünket biztosítani tudjuk. Az utazás fontos szerepet játszik az ember életében.
Ezért arra törekszünk, hogy Utasaink utazás közben ne szervezzék és korrigálják, hanem élvezzék az utazást.
Kulcsszavak:
Turizmus, Utazási iroda, Utazásszervezés, Utazásközvetítés, Utazásbiztosítás, Hotel, Idegenforgalom, Szálloda, Vendéglátás, Iroda, Utazási, Ügyintézés, Biztosítási
Mortons Kereskedelmi Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

utazás

, több mint 2 évvel ezelőtt

A férjem munkája révén többször utazik. Amikor repülőgépes utazásról van szó, akkor a szegedi Mortons utazási iroda szolgáltatásait veszi igénybe.
Telefonon és emailben is lehet helyet foglalni az irodánál. Általában gördülékenyen megy a helyfoglalás, s elégedettek vagyunk az iroda szolgáltatásival. Itt lehet jó áron is jegyeket találni, ha az utazás előtt időben foglaljuk le a jegyeket. A legutóbbi helyjegy foglalás során történt az eddigi egyetlen negatív élmény:a foglaláskor elírták a férjem nevét, s mivel javítani csak újrafoglalással lehetett, így már nem volt meg a kedvezményes foglalási lehetőség.

Írjon véleményt a(z) Mortons Kereskedelmi Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Petofi Sándor Sugárút 7.
  6722  Szeged
  (1) 808 9388
 2. Petőfi Sándor Sugárút 7.
  6722  Szeged
  (62) 424 336
 3. Dáni U. 7
  6722  Szeged
  (1) 350 2019
 4. Petőfi Sándor Sgt. 18
  6722  Szeged
  (62) 424 048
 5. Petofi Sándor Sugárút 18.
  6722  Szeged
 6. Dugonics Tér 12.
  6720  Szeged
  (62) 481 562
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete