Lászlai Erika Műkörömépítés, Kéz- És Lábápolás, Szeged

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

Lászlai Erika vagyok kéz- és lábápoló, műkörömépítő szakember, és ayurvéda masszőr. 2007 óta dolgozom a testkezelés területén, mely tevékenységet a későbbiekben egészítettem ki a kéz- és lábápolás, műkörömépítéssel, mely tevékenységemmel Szeged belvárosában várom régi és új vendégeimet. Minden szakmában elengedhetetlen, de a kreatív területeken kiemelten fontos a folyamatos megújulás, a trendek követése, azok fogyasztópiachoz való igazítása.
Így a különböző tevékenységek, újdonságok megismertetése érdekében kapcsolt szolgáltatásokkal várom vendégeimet (pl. pedikűr mellé állapotfelmérés a talp reflexzónáin keresztül).
Érdekel az alternatív gyógyászat több területe, a betegségek megelőzésével összefüggő mentális, és fizikális folyamatok, illetve összefüggések. Web: www.laszlaierika.mukorom.hu .


Cégleírás
A műköröm napjainkban az igényes nők egyik ismérve. Természetesen nem csak műkörömmel tehetjük kezeinket ápolttá. Egy szakszerűen elkészített zselés eljárás nem károsítja saját körmeinket, sőt megóvja azokat a sérülésektől, betöréstől, kényelmes, szép és tartós Manikűr fajták közül választhatjuk a japán manikűrt, mely egészen egyedi, a körömlemez méhviaszos ápolása. Különleges eljárással propoliszt jutattunk a körömlemez közé, így ápoljuk a töredezésre hajlamos körmöket.
Sajnos lábaink karbantartására, ápolására fordítjuk a legkevesebb időt, holott ez a testrészünk van kitéve a legnagyobb terhelésnek. Izületeinek és gerincének állapotára is jótékonyan hat az üde, ápolt láb. A pedikűr ezt szolgálja.
A talpreflexzóna-masszázs sikeres, ősrégi módszer a betegségek megelőzésében és kiegészítő kezelésében. Mivel szerveink a testünkben futó energiapályákon keresztül összeköttetésben vannak lábaink bizonyos területeivel, a zónák masszírozása reflexszerű választ vált ki a megfelelő testtájakon.
Kulcsszavak:
Klasszikus manikűr, Pedikűr, Talpmasszázs, Műkörömépítés, Gyógypedikűr, Japán manikűr, Pedizselé, Parafinos kézápolás
Lászlai Erika Műkörömépítés, Kéz- És Lábápolás a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Lászlai Erika Műkörömépítés, Kéz- És Lábápolás

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Wesselényi Utca 6.
  6720  Szeged
  (20) 317 7777
 2. Horváth Mihály Utca 2-6
  6720  Szeged
  (62) 547 160
 3. Deák Ferenc Utca 34.
  6722  Szeged
  (62) 499 898
 4. HORVÁTH MIHÁLY UTCA 9
  6720  Szeged
  (62) 642 726
 5. Kelemen László Utca 7
  6720  Szeged
  (70) 884 2266
 6. Takaréktár Utca 8
  6720  Szeged
  (30) 654 1104
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete