Horvat Apartman, Szeged

frissítve 2018. május 15.

Leírás

Fedezze fel ön is a horvát tengerpartban rejlő lehetőségeket! Vásároljon vagy béreljen ingatlant a gyönyörű Dalmáciában! Mi ebben szeretnénk az Önök segítségére lenni.


Cégleírás
Bizonyára hallott róla, hogy évről-évre egyre több magyar vásárol ingatlant a festőien szép Horvátországban. Ez nem is meglepő, hiszen reális áron, a hazai vízparti árak alatt juthat hozzá tengerparti ingatlanokhoz. Így egy horvátországi ingatlan nem csak ön és családja nyaralását biztosítja, hanem egy kitűnő befektetés is. A pálmafákkal övezett tengerpart klímája a különböző légúti megbetegedésekre is gyógyírként hat. A rohamosan fejlődő autópályák a tengerpart egyszerű és gyors megközelítését teszik lehetővé. Néhány éven belül az építkezések befejeztével és az Európai Unióhoz való csatlakozással a turizmus kiemelt fejlesztése miatt az ingatlanok árai rendkívül meg fognak emelkedni. Mi nemcsak eladó, hanem kiadó apartmanokkal is foglalkozunk.
Ha Önt meggyőzte ajánlatunk, és vásárol horvát ingatlant, mi vállaljuk annak hasznosítását is. Kiadó apartmanjaink többsége Észak-Dalmáciában, Zadar térségében található. A horvát tengerpart ezen részét gyönyörű öblök tagolják, homokos és aprókavicsos strandjain kitűnő fürdési lehetőség kínálkozik. A turisták apartmanokat, családi házakat és magánpanziókat bérelhetnek. A pihenni kívánók számára a vendéglők és kávézók hűvös teraszai nyújtanak menedéket. Orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, zöldség-, gyümölcs-, halpiac, valamint különféle üzletek biztosítják a nyaralás nyugalmát.
A hőséget kellemes szellő enyhíti, mely kiválóan alkalmassá teszi a területe vitorlázásra és szörfözésre. Ezen a területen a búvárkodás szerelmesei is megtalálják számításukat. Központi elhelyezkedése révén Zadar és környéke ideális kiindulópont az aktív pihenést kedvelők számára. Innen könnyen megközelíthetők a nagy horvát Nemzeti Parkok, a kanyonjairól híres Paklenica, a 356 szigettel büszkélkedő Kornati szigetcsoport, a Krka vízesés és a Plitvicei tavak. A közelben található Nin, az egykori első horvát királyi város, a rengeteg műemlékben bővelkedő 3000 éves Zadar. A Privlakán található iszap kiválóan alkalmas rheumás betegségek gyógyítására.
Horvat Apartman a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Horvat Apartman

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Gogol Utca 18
  6722  Szeged
  (30) 609 5943
 2. Röszkei út 176 -Os Km
  6710  Szeged
  (20) 507 5081
 3. Oskola Utca 3
  6720  Szeged
  (20) 379 1477
 4. Takaréktár Utca 4.
  6720  Szeged
  (62) 633 511
 5. Horváth M.U. 5
  6722  Szeged
  (70) 414 9902
 6. Párizsi Krt.29.H/3/B 1/3
  6725  Szeged
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete