Frigo Trade Team Klíma Kft., Szeged

1 Vélemény
Frigo Trade Team Klíma Kft.
GÁDOR KÖZ 4.
6710 Szeged
Csongrád
Ellenőrzött adatok, Frissítve 3 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Leírás

A Frigo Trade Team Klíma Kft fő tevékenysége a klímaberendezések értékesítése, beüzemelése és szervizelése.
Vállalunk komplett hűtéstechnikai rendszerek felügyeletét, üzemeltetését. Működési területünk Szeged és Budapest, de igény esetén az ország bármely részére kiszállunk.


Cégleírás
A családi vállalkozás kereteit gyorsan kinőve, dinamikus fejlődést produkálva, mára a térség egy meghatározó klímatechnikai vállalkozásává fejlődött, s értékesítési statisztikája további növekedést mutat. Ehhez a növekedéshez igazodik a foglalkoztatottsági létszám, mely jelenleg 15 fő, és a foglalkoztatottak lehetőség szerinti legmagasabb iskolai végzettsége. Cégünknél az átlagéletkor 27 év, ami biztosítja az állandó lendületet, mely munkavégzésünkre oly jellemző.
A Frigo Trade Plusz Kft. stabil piaci jelenlétre törekszik, ezért a legfontosabb szempont számunkra a minőség, melyet hűen tükröz cégünk termékskálája, ahol partnereink között tudhatunk olyan világmárkákat, mint a Trane, LG, Toshiba, nem utolsó sorban a minőségbiztosítási rendszerünk kiépítése és alkalmazása, melyet a TÜV Rheinland Euroaqua tanúsít.
Cégünk eddigi sikereiből és jelenlegi pozíciójából adódik az a jövőkép, amely a lakossági piac magas színvonalú kiszolgálása mellett a nagyobb beruházások, projectek megvalósítását tűzi ki célul.
Kulcsszavak:
Klíma, Klímatechnika, Légtechnika, Klímaberendezés, Klímaszerelés, Légkondicionáló, Légkondi, Légtisztító, Szellőzéstechnika, Szellőző, Épületgépészet, Napkollektor, Hőszivattyú, Fűtő, Levegő tisztító
Frigo Trade Team Klíma Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

klímaszerelés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ha profi klímaszerelő csapat kell Szegeden, akkor ajánlom Őket. Nem olcsók, de maximális odafigyeléssel, precízen végzik a dolgukat

Írjon véleményt a(z) Frigo Trade Team Klíma Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Ferenc Szekeres
Vezetőség
  Vásároljon Prémium Tagságot

  Hasonló cégek a közelben

  1. Gádor Köz 4.
   6710  Szeged
  2. Zágon U. 8.
   6757  Szeged
  3. Szabadkai Út 7
   6727  Szeged
  4. Szabadkai Út 75.
   6729  Szeged
  5. Szabadkai Út 9/A
   6729  Szeged
  6. Hópárduc Utca 4
   6725  Szeged
  7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete