Flexovit, Szeged

Flexovit
Dorozsmai Út 48.
6728 Szeged
Csongrád
(62) 462 949
(62) 462 949
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve 15 nappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégnév
Flexovit Hungária Kft

Leírás

Flexovit honlapja

Cégünk nem csak csiszolás- és hegesztéstechnikai termékek nagykereskedelmével foglalkozik, de kínálatunkban megtalálható az ehhez kapcsolódó szerszámok és gépek széles skálája is.

 1. Contact
 2. Jobs
 3. Services

Cégleírás
Több évtizedes tapasztalatunk hasznosul az általunk forgalmazott, megrendelőink minden igényét kielégítő, kiváló minőségű, megbízható, gazdaságosan üzemeltethető téglavágó, kőzetvágó és aszfaltvágó gépeinkben is, melyek nem csak használhatóságukkal, de energiatakarékos megoldásaikkal is kitünnek a hasonló kategóriájú termékek kínálatából. Gyémánttárcsáink között megtalálható a csúcsminőség mellett az átlagos, esetleg szerényebb elvárásoknak megfelelő is, biztosítva ezzel, hogy vevőink a nekik leginkább megfelelő terméket válaszhassák. Természetesen speciális vágási feladatokra is tudunk gyémánttárcsát adni. Ilyen esetekben elég, ha partnerünk a felhasznális terület, és az elvégzendő feladat leírásával megkeres bennünket.
Tapasztalt szakembereink a lehető legjobb megoldást fogják kínálni. Árainkban jól tükröződik cégünk filozófiája: szeretnénk, ha minden partnerünk elégedett lenne nem csak a számára kedvező árakkal, de a termékek kiváló minőségével is. Terméktanácsadóink és viszonteladóink az egész ország területén elérhetőek.
Szívesen és készségesen állnak ügyfeleink rendelkezésére.
Kulcsszavak:
Fúró, Csiszolástechnika, Csiszolóanyagok, Vágótárcsa, Csiszolópapír, Gyémánttárcsa, Drótkorong, Fibertárcsa, Négertárcsa, Tisztítótárcsa, Szerszám, Munkavédelmi felszerelés, Csaposkorongok, Szaturnusz Korong
Flexovit a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Flexovit

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

 1. Budapesti Út. 4.
  6728  Szeged
 2. Dorozsmai Út 56.
  6728  Szeged
 3. Zápor Út 3
  6728  Szeged
 4. Vágány Utca 8.
  6728  Szeged
 5. Budapesti Út 3.
  6728  Szeged
 6. Dorozsmai Út 12
  6725  Szeged
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete