Flaviola Kft, Szeged

3 Vélemény
Flaviola Kft
Építo Utca 13/B.
6723 Szeged
Csongrád
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
14992401-2-06

Leírás

A Flaviola Kft 2009-ben alakult, a munkáinkkal kapcsolatos megnövekedett ügyfél igények következtében. Előtte egyéni vállalkozás keretén belül tevékenykedtünk.
Az akkor még fiatalnak számító vállalkozás sikeresen oldotta meg a rábízott feladatokat. A meglehetősen nehéz piaci körülmények ellenére cégünk nem csupán talpon maradt hanem folyamatos növekedésnek indult ezáltal megalapozta jövőjét. A cég rendkívül stabil és biztos háttérrel rendelkezik és töretlenül folytatja a tevékenységei köreit. Célunk a leendő és jövendőbeli ügyfeleink igényeinek a kielégítése. Munkatársaink szakképzettek, udvariasak és rendkívül precíz magasan képzet szakemberek. Cégünk folyamatos képzésekkel biztosítja kollégáink számára a megfelelő technológiai tudás elsajátításának feltételeit.


Kulcsszavak:
Villanyszerelés, Épületgépészet, Klímatechnika, Légtechnika, Klímaszerelés, Klíma fertőtlenítés, Elektromos fűtés, Légkondi tisztítás, Ionkazán forgalmazás
Szolgáltatási helyek
Szegeden és vonzáskörzetében, Csongrád megyében, Békés megyében, Bács-kiskun megyében, Ország egész területén, Külföldön
Irodánkban beszélt nyelvek
Angol
Flaviola Kft a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Elégedett Megrendelő

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A minap szereltek nálunk a cég szakemberei egy klímát. Ilyen precíz hozzáállást, mint amit a kollégák tanúsítottak a munkavégzés során ritkán látni. Csak és kizárólag két dolgot tartottak szem előtt. Első a klíma tökéletesen működjön! Másik pedig, hogy mi elégedettek legyünk. Köszönöm! Mindenkinek csak ajánlani tudom.
#klímaszerelés#profizmus#precíz
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Klímaszerelés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Több cégtől is kaptunk különböző ajánlatokat, de ami miatt a Falviola Kft. mellett döntöttünk, az nem más, mint az ügyfélközpontúság. Náluk rendeltük, meg a klímánkat és annak a szerelését is, valóban nem Ők voltak a leg olcsóbbak, de maximális odafigyeléssel, precízen végezték a munkájukat. Pontosan azt kaptunk, amit kértünk, a vásárlástól a telepítésig. A klíma tökéletesen üzemel, nagyon tisztán, precízen dolgoztak. Minden keletkező hulladékot elszállítottak. Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget.
#Klímaszerelés Szegeden
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Elégedett Ügyfél

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A Flaviola Kft munkatársaitól mindenre kiterjedő, komplex tájékoztatást kaptam a számomra legmegfelelőbb klíma kiválasztásához. A klíma telepítése az ígérteknek megfelelően pontosan, precízen történt. Maximálisan meg vagyok elégedve mind a készülékkel, mind az Flaviola Kft szakértelmével.
#klíma#pontos#precíz#profi#szép#megbízható#olcsó#korrekt
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Flaviola Kft részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Ács Sánta Ákos
Értékesítés

Üzenet küldése

06-30/99-85-181

06-62/480-634

Vásároljon Prémium Tagságot

Céginformációk

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. József Attila Sgt. 136.
  6723  Szeged
 2. József A. Sugárút 71.
  6723  Szeged
 3. Kecskeméti U. 22/A.
  6723  Szeged
 4. Hont Ferenc Utca 5/A 2 7
  6723  Szeged
 5. Juharfás U. 7/B.
  6723  Szeged
 6. FECSKE UTCA 6
  6723  Szeged
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete