dr. Szemerédi Kft., Szeged

1 Vélemény
dr. Szemerédi Kft.
Korda U. 18.
6725 Szeged
Csongrád

Gazdasági információk

Adószám
10603721-1-06
TEÁOR kód
8621 - Általános járóbeteg-ellátás

Leírás

A szakrendelőnkben 6 rendelő, labor, ultrahang, EKG- számítgépes értékelőprogrammal, szűrő audiometrtia, légzésfunkciós vizsgálatok, Holter /24 órás vérnyomás-pulzus-EKG/ coagulator/ jóindulatú bőrelváltozások fájdalommentes elektromos eltávolítása/, Hemo-Fee teszt /vastagbél daganatok szűrése/ segítik tevékenységünket.


Kulcsszavak:
Orvos, Háziorvos, Orvosi rendelő, Pszichiáter, Járóbeteg Szakellátás, Pszichiátria, Neurológia, Foglalkozás egészségügyi Alapellátás, Komplex Szurovizsgálat
dr. Szemerédi Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Tünde
Rugalmas Rendelés!

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Volt egy munkahely ahol dolgoztam és a fent nevezett Cég volt a közüzemi orvosunk. Rendszeresen meg kellet látogatnunk az összes alkalmazottal együtt. Alkalmanként oda tömörödtünk 15-20-an, de mégis mindig gyorsan és időben végeztünk. Igaz az időpontunk le volt beszélve tehát nem kelett várnunk semmit csak sorban mentünk be. Rendesen körbe lettünk vizsgálva ahogy az szokott emelett elvárták, hogyha bármilyen panaszunk van azt egész nyugodtan elmondhatjuk és Ők orvosolják vagy tanácsot adnak hogyan lehetne megoldani. Nagyon megvolt mindenki elégedve , mert nem kellet az egész napunkat ott tölteni és mehettünk vissza dolgozni.

Írjon véleményt a(z) dr. Szemerédi Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Szekerce Utca 17.
  6791  Szeged
 2. Kálvária Sgt. 39.
  6724  Szeged
 3. Felhő Utca 9
  6725  Szeged
 4. Petőfi S. Sgt. 65.
  6720  Szeged
 5. Petőfi Sándor Sugárút 65.
  6720  Szeged
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete