Dr. Pámer Zsuzsanna Ügyvéd, Szeged

Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nyitvatartási idők

szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
8:00 – 16:00
keddK
8:00 – 16:00
szerdaSze
8:00 – 16:00
csütörtökCs
8:00 – 16:00
péntekP
8:00 – 16:00
Zárva.
Nyitásig  1 nap 22 h 18 min.
1 nap 22 h 18 min

Leírás

Cégalapítás gyorsan, egyszerűen! Online cégalapítás és vállalkozás alapítás Szegeden. Üzleti ötleteket is talál honlapunkon, hogy segítsünk a cégalapítás során egy sikeres vállalkozás felépítésében.

További tevékenység: családjogi problémák megoldása, egyezségen alapuló gyors válás, ingatlanjog, adásvételi szerződések készítése.

Honlap címünk: http://www.cegalapitas-szeged.com


Cégleírás
Mottónk: cégalapítás gyorsan, egyszerűen! Ez azonban nem azt jelenti, hogy futószalagon gyártjuk a szerződéseket! Minden esetben fontos, hogy a cégalapítás előtt az érdeklődő pontos és szakszerű tájékoztatást kapjon a lehetőségekről. Nemcsak azt kell megbeszélni, hogy az adott tevékenységhez melyik cégformát célszerű választani, hanem a cégalapítás előtt a cég működésének a feltételeit is ismertetni kell ahhoz, hogy felelős döntést lehessen hozni. Honlapunkon minden szükséges információ megtalálható. Megismerheti a cégalapításra vonatkozó jogszabályokat, megkeresheti a leginkább tetszetős cégnevet, a működéshez szükséges tőke megszerzése érdekében pedig többféle pályázati kereső elérhetőségét biztosítjuk. Üzleti ötleteket adunk azok részére, akik a több lábon állás elve alapján bővíteni szeretnék tevékenységüket. A vállalkozás indítása során esetleg nem rendelkezik elegendő pénzforrással? Ebben is tudunk segíteni profi szakemberek közreműködésével. Kezdő vállalkozások is sikeresen pályázhatnak vissza nem térítendő támogatásokra, sőt még hitel felvételére is van lehetőség. Üzleti hírekkel és céghírekkel is segítünk az üzleti világban eligazodni. A jogesetek és az újdonságok elolvasása pedig hasznos információk forrása lehet azok számára, akik meglátogatják honlapunkat.

További tevékenység: családjogi problémák megoldása, egyezségen alapuló gyors válás, ingatlanjog, adásvételi szerződések készítése.

Honlap címünk: http://www.cegalapitas-szeged.com
Kulcsszavak:
Ügyvéd, Ügyvédi iroda, Jog, Jogász, Ingatlanjog, Cégjog, Végrendelet, Cégmódosítás, Cégalapítás, Cégeljárás, KFT alapítás, Bt alapítás, Cégalapítási tanácsadás, Szeged, Megye, Vállalkozás indítása, Cégek alapítása, Vállalkozás alapítása, Cégalapítás csongrád megyében, Cégalapítás menete, Egyszerű cégalapítás, Online cégalapítás, Adásvételi szerződések készítése szegeden, Cégalapítás dr. pámer zsuzsanna ügyvédnél, Gyors cégalapítás, Ingatlanjogász szegeden, Jogász szegeden, Üzleti ötlet
Szolgáltatási helyek
Az irodánk Szeged belvárosában található!
Dr. Pámer Zsuzsanna Ügyvéd a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Dr. Pámer Zsuzsanna Ügyvéd

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Termékek és szolgáltatások

INGYENES TANÁCSADÁS a cégalapítás sikeréért! INGYENES vállalkozói tanácsadás SZEGEDEN dr. Pámer Zsuzsanna ügyvédnél. Üzleti ötletek honlapunkon megtekinthetők. Ingyenes szolgáltatásunkkal segítünk egy sikeres VÁLLALKOZÁS felépítésében. Honlap: http://www.cegalapitas-szeged.com

Céginformációk

Hasonló cégek a közelben

 1. Feketesas Utca 25
  6720  Szeged
  (20) 926 5100
 2. FEKETESAS U. 25. I/2.
  6720  Szeged
 3. Feketesas Utca 27
  6720  Szeged
  (62) 323 943
 4. Feketesas U. 27.
  6720  Szeged
  (20) 942 6817
 5. Feketesas U. 28.
  6720  Szeged
  (62) 313 214
 6. Feketesas U. 28.
  6720  Szeged
  (62) 544 195
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete