Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Szeged

frissítve 2019. február 5.

Leírás

2000. november 1-jétől megújultak a kamarák Magyarországon, és a hat évi kötelező tagságot követően önkéntessé vált a kamarai tagság. Azok a gazdálkodó szervezetek maradtak, illetve válnak a kamara tagjává, akik felvételüket kérik a kamarai tagokról vezetett nyilvántartásba.
A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara immár több mint 110 éves múltra tekint vissza. Jelenleg közel kétezer tagja van a kamarának a kereskedelem, ipar, szolgáltatás, kézműipar területéről.
Ezek a vállalkozások a megye gazdasági erejének felét reprezentálják.


Cégleírás
A kamarai törvény továbbra is fontos közfeladatokat szán a köztestületeknek, ezért a kamara a jövőben is hivatásának tekinti a gazdaság fejlődésének és önszerveződésének előmozdítását, az üzleti forgalom tartós biztonságának, a piaci magatartás tisztességének és a gazdasági tevékenységet folytatók együttes érdekei érvényesülésének megteremtetését és megőrzését. Magyarország EU csatlakozását követően különös jelentősége van a kamaráknak. A vállalkozások jelentős hányadának egyedül óriási erőpróbát jelent mindenre odafigyelni, időben felkészülni a változásokra, megfelelni az előírásoknak, lépést tartani a nemzetközi versennyel, megtalálni a megfelelő partnereket. A kamarák szerepe, hogy a piaci versenyben a vállalkozói környezet javításával, gazdasági elemzésekkel, előrejelzésekkel, javaslatokkal, megbízható, leinformálható üzleti kapcsolatok kiépítésével, jogi-, adó- és egyéb tanácsadással hatékonyan segítse tagjait, a gazdasági élet szereplőit. Mindezek érdekében a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara cégnyilvántartást és Közép-Kelet-Európai Üzleti Információs Rendszert működtet, és befogadó szervezete az EEN Központnak.
Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Arany János U. 7.
  6720  Szeged
  (62) 644-500
 2. Arany János U. 7.
  6720  Szeged
  62 644 500
 3. Árpád U. 5
  6754  Újszentiván
  30/383-3479
 4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete