Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Szeged

Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Párizsi Krt. 8-12.
6721 Szeged
Csongrád

Leírás

2000. november 1-jétől megújultak a kamarák Magyarországon, és a hat évi kötelező tagságot követően önkéntessé vált a kamarai tagság. Azok a gazdálkodó szervezetek maradtak, illetve válnak a kamara tagjává, akik felvételüket kérik a kamarai tagokról vezetett nyilvántartásba.
A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara immár több mint 110 éves múltra tekint vissza. Jelenleg közel kétezer tagja van a kamarának a kereskedelem, ipar, szolgáltatás, kézműipar területéről.
Ezek a vállalkozások a megye gazdasági erejének felét reprezentálják.


Cégleírás
A kamarai törvény továbbra is fontos közfeladatokat szán a köztestületeknek, ezért a kamara a jövőben is hivatásának tekinti a gazdaság fejlődésének és önszerveződésének előmozdítását, az üzleti forgalom tartós biztonságának, a piaci magatartás tisztességének és a gazdasági tevékenységet folytatók együttes érdekei érvényesülésének megteremtetését és megőrzését. Magyarország EU csatlakozását követően különös jelentősége van a kamaráknak. A vállalkozások jelentős hányadának egyedül óriási erőpróbát jelent mindenre odafigyelni, időben felkészülni a változásokra, megfelelni az előírásoknak, lépést tartani a nemzetközi versennyel, megtalálni a megfelelő partnereket. A kamarák szerepe, hogy a piaci versenyben a vállalkozói környezet javításával, gazdasági elemzésekkel, előrejelzésekkel, javaslatokkal, megbízható, leinformálható üzleti kapcsolatok kiépítésével, jogi-, adó- és egyéb tanácsadással hatékonyan segítse tagjait, a gazdasági élet szereplőit. Mindezek érdekében a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara cégnyilvántartást és Közép-Kelet-Európai Üzleti Információs Rendszert működtet, és befogadó szervezete az EEN Központnak.
Kulcsszavak:
Kamara, Hitelkérelmek, Európai Uniós Információk Szolgáltatása, Konferenciák szervezése, Szervezet, Pályázat, Egyesület, Szakmai Klubok Muködtetése
Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Hasonló cégek a közelben

  1. Arany János U. 7.
    6720  Szeged
  2. Arany János U. 7.
    6720  Szeged
  3. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete