Cool-Net, Szeged

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

A vállalkozás tevékenységeinek bemutatása Hűtéstechnika: Kiskereskedelmi, ipari, hűtő, és klíma technika, technológiai vízhűtők, légállapot szabályzók, és lakossági komfort klímák, illetve az épületgépészet, csatlakozó ágazatainak egyedi tervezése, beszerzése, kis és nagykereskedelme, szerelése, kivitelezése, javítása, és karbantartása. Fan coil, hőszivattyú és solar rendszerek tervezése kivitelezése, valamint segítség a Gazdasági Minisztérium Nemzeti energiaprogram pályázatai anyagának összeállításában. Számítástechnika: Egyedi számítógép konfigurációk, és tartozékainak kiskereskedelme, szervize, továbbá optikai, réz és rádiófrekvenciás számítógép hálózatok tervezése, építése, felügyelete, a hálózati eszközök kis- és nagykereskedelme, valamint irodai eszközök kereskedelme, szervize, webáruház.


Cégleírás
Cégünk dinamikusan fejlődő vállalkozás. A feladatokat, jól felkészült, szakmai tapasztalattal rendelkező fiatal agilis szakemberek látják el. Pénzgazdálkodásunk az előző években kiegyensúlyozott volt. Munkáink elvégzésében, a kiépített alvállalkozói hálózatnak nagy szerepe volt, és a jövőben is számítunk az együttműködésükre. A vállalkozás célkitűzése: Az elvállalt munkákat maximális hozzáállással, kitűnő minőségben, és határidőn belül végezzük el, amelyet új beruházásainkkal szeretnénk szinten tartani.
Alkalmazotti létszám folyamatos növelésével, hatékonyságunkat kívánjuk növelni. A közeljövőben meg kívánjuk szerezni az ISO minősítést. Vezetőink, és munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy az ügyfeleink teljes megelégedettséggel vegyék igénybe szolgáltatásainkat, és az együttműködés hosszútávon sikeresen működhessen. Cégünk, és az általunk forgalmazott termékek jobb megismerése érdekében rendszeresen hirdetünk különböző médiában, illetve Szeged jelentősebb kiállításain is részt veszünk.
2004 "Lakás építészet" építészeti szakkiállítás (társkiállító) 2004 "Szeged Expo" (társkiállító) 2005 "Lakás építészet" építészeti Szakkiállítás (önálló kiállító) A vállalkozás tevékenységeinek bemutatása Hűtéstechnika: Kiskereskedelmi, ipari, hűtő, és klíma technika, technológiai vízhűtők, légállapot szabályzók, és lakossági komfort klímák, illetve az épületgépészet, csatlakozó ágazatainak egyedi tervezése, beszerzése, kis és nagykereskedelme, szerelése, kivitelezése, javítása, és karbantartása. Fan coil, hőszivattyú és solar rendszerek tervezése kivitelezése, valamint segítség a Gazdasági Minisztérium Nemzeti energiaprogram pályázatai anyagának összeállításában. Számítástechnika: Egyedi számítógép konfigurációk, és tartozékainak kiskereskedelme, szervize, továbbá optikai, réz és rádiófrekvenciás számítógép hálózatok tervezése, építése, felügyelete, a hálózati eszközök kis- és nagykereskedelme, valamint irodai eszközök kereskedelme, szervize, webáruház.
Kulcsszavak:
Számítástechnika, Hűtéstechnika
Cool-Net a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Cool-Net

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Róna U. 27.
  6723  Szeged
  (62) 552 482
 2. Róna U. 3.
  6723  Szeged
  (70) 622 6977
 3. Debreceni Utca 32
  6723  Szeged
  (20) 667 7131
 4. Dankó Pista U. 3
  6727  Szeged
  (30) 292 9048
 5. Retek Utca 15.
  6723  Szeged
  (62) 550 966
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete