Colibri - Nagyker, Szeged

Colibri - Nagyker
Vásárhelyi Pál Utca 25856/6 Hrsz
6724 Szeged - (SEVER CENTER MÖGÖTT)
Csongrád
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Mobil: +36-30/204-5445
A Colibri90 alapjait Lovászi Tibor, a cég többségi tulajdonosa 1990-ben rakta le egyéni vállalkozóként. Időközben a vállalat formája megváltozott, napjainkban már Kft-ként üzemel. A vállalkozás kezdeti fő tevékenysége az édesség nagykereskedelem volt, a 2000-es évtől azonban vegyiáru és illatszer termékek forgalmazása is fekerült a palettára, mára pedig mindhárom termékcsoport bő választékkal szolgál kiskereskedő partnereinknek.

A profilbővítés és a dinamikus fejlődés megvalósítása érdekében a Colibri90 Kft. rendszeresen vesz részt szakirányú világkiállításokon, amelyek nemcsak a tájékozódást és az információgyűjtést szolgálják, hanem új kapcsolatok kialakítását is elősegítik. Ezen kiállítások eredményeként, illetve a gadasági világválság és a belső piaci tényezők hatására a cég az import bővítéséhez kezdett, így mára partnereink között szerepel Ausztria, Bulgária, Hollandia, Moldávia, Olaszország, Románia és Szerbia.

 1. About
 2. Akciós Termékek
 3. Contact
 4. Italok
 5. Jogi Nyilatkozat
 6. Kedvezmények
 7. Kozmetika
 8. Nyitva Tartás
 9. Vásárlási Feltételek
 10. Érdekességek

Cégleírás
A vállalat export tevékenysége 2010-től fellendült újabb külföldi kapcsolatok kialakításán keresztül, ami azóta is folyamatosan fejlődik. Jelenleg 5 országba exportál a cég, Európán belül és kívül is. Fő export termékeink vegyiáru és illatszer cikkeket, kávét, illetve különféle édességeket foglalnak magukba.

Belföldi értékesítés esetén üzletkötőink személyesen keresik fel kiskereskedő partnereinket, akiknél a megrendelők leadhatják áruigényüket. A rendeléseket a kitűnő logisztikai bázisnak és gépparknak, valamint a megfelelő személyzetnek köszönhetően maximum 48 órán belül teljesíteni tudjuk a környező megyékben (Bács, Békés, Csongrád), emellett az egész ország területén vállalunk kiszállítást. Állandó rendelési helyszíneinkhez tartoznak a délvidéken található CBA és Reál üzletek, a hálózatokhoz nem tartozó kiskereskedők, valamint országosan a Shell benzinkutak.

A Colibri90 Kft. 2600m2 területű székhelyén a kiskereskedőknek lehetőségük van a cég kibővített raktáráruházában személyesen vásárolni, ahol több mint 2000 árucikk várja az ügyfeleket. A vásárlást követő zavartalan rakodást fedett parkoló biztosítja.

A cég további céljai és tervei között szerepel a vegyiáru, valamint illatszer termékek folyamatos értékesítésének növelése, újabb külföldi kapcsolatok kiépítése.
Kulcsszavak:
Vegyiáru, Illatszer, Édesség, Fuszerek, Aszalványok, Édesség nagykereskedelem, Édesség nagyker, Fuszerkeverékek, Gyümölcskosarak, Vegyiáru nagyker, Édesség forgalmazás, Ételízesítok, Aszat gyümölcs termékek, Colibri édesség, Mozgó üzlet
Colibri - Nagyker a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Colibri - Nagyker

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. CSONGRÁDI SGT. 64.
  6724  Szeged
 2. Dr. Boross József U. 26.
  6724  Szeged
 3. Kossuth Lajos Sgt. 97
  6724  Szeged
 4. Teréz U. 11.
  6724  Szeged
 5. Szűcs U. 10
  6721  Szeged
 6. Ág Utca 2
  6723  Szeged
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete