Burger King Szeged

13 Vélemény
frissítve 2020. január 21.

Nyitvatartási idők

Étterem Vasárnap 11:00:00 20:00:00 Hétfő 08:00:00 22:00:00 Kedd 08:00:00 22:00:00 Szerda 08:00:00 22:00:00 Csütörtök 08:00:00 22:00:00 Péntek 08:00:00 22:00:00 Szombat 08:00:00 22:00:00 Drive Vasárnap Zárva Hétfő Zárva Kedd Zárva Szerda Zárva Csütörtök Zárva Péntek Zárva Szombat Zárva

Gazdasági információk

Cégnév
Fusion Befektetési Zrt.

Leírás

A cég 300.000 -nél is több embert foglalkoztat a Föld 61 különböző országában és kultúráiban, Ausztráliától Venezueláig. Európában, Spanyolországon és Németországon kívül, az Egyesült Királyság az egyik legfontosabb piaca a Burger Kingnek. Jelenleg több mint 500 étterem van az Egyesült Királyságban.
10 %-uk saját tulajdonú, a többit pedig kb. 60 franchise cég üzemelteti.
Az Egyesült Királyság a központja a BK EMA-nak, amely az európai és közép-keleti Burger King hálózat központja Uxbridge-ben 1992 óta.


Kulcsszavak:
Gyorsétterem, Jegeskávé
Termékek
angus xt, baconos tojásos tortilla, baconos tojásos szendvics, belga gofri, big king, brownie, chicken nuggets burger, chili cheese nuggets, deluxe chicken, dupla sajtburger, forró csoki, fagylalt öntettel, hagymakarikák, jeges kávé, sajtburger, zamatos káposztasaláta, hamburger
További szolgáltatások
ingyenes wifi, pelenkázó
Burger King Szeged a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

burger king

, több mint 2 évvel ezelőtt

Ha hamburgerezésre támad kedvünk, akkor nálunk csakis a Burger King jöhet szóba. Régebben sokat jártunk ide, de Kisfiam születése után legtöbbet hazahozatalra vettünk menüt.Aztán gondoltunk egyet, s kipróbáltuk, hogy milyen lenne kisgyerekkel a hamburgerezés. Pozitív élményként tapasztaltuk, hogy alig léptünk be hamburgerezőbe, az eladók rögtön hoztak etetőszéket, s ottlétünk alatt mindvégig kitüntetett figyelemmel bántak velünk. A kiszolgálással is mindig meg vagyunk elégedve: gyors, pontos. Egyszer történt meg, hogy lassabban haladt a kiszolgálás a sok ember miatt,s akkor kárpótlásként kaptunk egy plusz sült krumplira szóló ajándékkupont.A helyiség maga mindig tiszta, télen jó meleg van, nyáron megy a légkondi. Nyáron leginkább kint szeretünk üldögélni az ernyők alatt.

Buger king

, több mint 2 évvel ezelőtt

finom ott a hambi, mindig sokat eszem.

Burger King

, több mint 2 évvel ezelőtt

Ha nincs időm rendes kajára mindig a Burger Kingben ebédelek meg. Iskola után például nem mindig érném el a buszt ha az iskolai kaját választanám. Sőt az iskolai kaja nem mindig olyan jó, és ekkor még enyhén fejeztem ki magam. A Burger Kingben mindig jó bekajálok, hiába hogy "műanyag kaja", én elvagyok vele. Nagyon tetszik az itteni Burger King, ha haverokkal vagyok, akkor is általában beülünk min. egy szenya ereéjig :D
Aki még nem evett ott ajánlom neki!
## gyorsétterem# hamburger
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Burger King

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon szeretek ide járni, mert mindig jól tudok lakni náluk, és a sulihoz is közel van. Akár egyedül, akár barátokkal megyek, mindig jó hangulat uralkodik. Jó a kiszolgálás, nagyon finom az étel, és bármilyen problémám lenne, a bolt dolgozóihoz bizalommal fordulhatok. Köszönöm, hogy vagytok nekem!!!!

Burger King

, több mint 2 évvel ezelőtt

Én egyszerűen imádom a burger kinget. Finom és viszonylag olcsó ételeket kínálnak, a kiszolgálás is teljes mértékben rendben van. Akárhányszor megyek od mindig jól lakok és jó sokat eszek, hiszen nekem ez a kedvenc gyors éttermem. Voltam már több hasonlo étteremben (neveket inkább nem említek), de egyik sem volt ilyen jó és tiszta hely mint ez, lehet, hogy a többi is az, de kicsit sem ennyire.Aki még nem evett volna itt, annak melegen ajánlom, és az ételt is melegen, csak úgy az igazi, de még hidegen is élvezetes fogyasztani. Tehát tessék meglátogatni a Buger Kinget!
## ital# étel# hamburger
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Burger King Szeged részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook
Twitter

Közelben található Burger King kirendeltségek

 1. Makkosházi Körút 2.
  6723  Szeged
 2. Dunaföldvári Út 2
  6000  Kecskemét
 3. Andrássy Út 37-43
  5600  Békéscsaba
 4. Fő Út 246-248.
  2220  Vecsés
 5. Bajcsy-Zsilinszky U. 11.
  7622  Pécs